aA
Interneto prekybos sistema "rinkis.lt" buvo įkurta šių metų spalį susijungus dviem Lietuvos interneto aukcionams - "aukcionai.lt" ir "pirk.lt", kuriuos buvo įkūrusios Lietuvos informacijos technologijų bendrovė "Labas" ir Estijos bendrovė "AS Consolidated Auctions".

Bendrovės "Rinkis pats" rinkodaros ir pardavimų vadybininkė Evelina Jasiulevičiūtė BNS sakė, kad sistema "rinkis.lt" yra nuolat plečiama ir pildoma naujomis kategorijomis, skelbiamos akcijos, kurių metu tikimasi pritraukti kuo daugiau vartotojų.

"Dirbame vos keli mėnesiai, tačiau skirtas apdovanojimas rodo, kad mūsų veikla sėkmingai plėtojama", sakė E. Jasiulevičiūtė.

Projektas "rinkis.lt" yra tarptautinio aukcionų tinklo, kurį sukūrė "AS Consolidated Auctions", narys. Šio tinklo dalyviai Latvijoje ( www.perc.lv), Estijoje ( www.osta.ee) ir Rusijoje (www.oho.ru) jau turi daugiau kaip 30 tūkst. vartotojų.

Projekto vadovai už tinklapyje "rinkis.lt" sudaromus sandorius ketina įvesti komisinį mokestį, svyruosiantį nuo 1 iki 5 proc. sandorio vertės, ir ateityje tikisi šį tinklą parduoti panašaus profilio Vakarų bendrovei.

BNS