aA
Jeigu Jūs dar nežinote, ką padovanoti artimiesiems Kalėdų proga, padarykite originalią kompoziciją arba puokštę stalui papuošti. Tai bus tikrai puiki dovana. Tačiau būtinai pagalvokite, kokį stilių mėgsta tas žmogus, kuriam žadate dovanoti kompoziciją - ji turi derėti prie buto interjero.
Kalėdinės "lėkštutės"
Kalėdinės
Liaudiško stiliaus mėgėjus visada nudžiugins raudonai - auksinė spalvų gama. Šalto moderno mėgėjams labiau patiks vieno tono vyravimas: sidabrinio, auksinio ar tiesiog balto. Tikriausiai taip pat labai patiktų iš eglės kankorėžių baltose stiklinėse vazose. Ypatingą derinį sudaro naujametiniai eglės šakelių deriniai su gyvomis gėlėmis. Žvakių, burbulų, žvaigždžių arba medinių žaislų dekoras kompozicijas padarys originaliomis ir nepakartojamomis.
Užburiantis lengvumas
Užburiantis lengvumas

Klasikinė elegancija

Klasikinė raudonų ir auksinių tonų elegancija. Hiperastrumo ir echinokaktuso -žiedeliai išdėstyti eglinio vainiko viduryje. Iš viršaus puokštę dengia metalinis auksinis tinklelis.

Užburiantis lengvumas

Joms sunku atsispirti
Joms sunku atsispirti

Grakštus vainikas iš plonyčių vielelių, uogų ir apelsino žievelių įrėmina dailią rožių puokštelę, papuoštą kadagiu.

Joms sunku atsispirti...

Kalėdinis natiurmortas
Kalėdinis natiurmortas

Iš kur šis neapsakomai saldus medaus kvapas? Tai medaus plokštelės, atstojančios savotiškus "atvartėlius" puokštėms ant medinių vazonų... Viduryje - ne mažiau aromatingos rožės, gudobelės vaisiai, obuoliai ir samanos...

Kalėdinis natiurmortas

Nevystančios "puokštės"
Nevystančios

Nenukonkuruojamas! Elegantiška kompozicija metalinėje vazoje puiki pati savaime. Kadagio, lauro ir kipariso medžių žaluma sudaro malonų kontrastą rožėms. Auksinės ir sidabrinės detalės daro ją tiesiog nepakartojama.

Nevystančios puokštės

Kalėdinės "lėkštutės"
Kalėdinės

Kalėdinės kompozicijos spalvinguose vazonėliuose puikiai puošia stalą ir yra lengvai padaromos. Jos ilgai laikysis ir džiugins akį. Klijų pagalba sutvirtinkite pagrindą ir puoškite obuoliais, žvakutėmis, dekoratyvia virvele bei lapais.

Kalėdinės lėkštutės

Siurprizas iš kankorėžių
Siurprizas iš kankorėžių

Originaliau ir nebūna: samanos ir šakelės - puikus guolis "nuvargusiam" Kalėdų Seneliui.

Siurprizas iš kankorėžių

Paprasta: besivejančios šakelės ir plona vielelė tarsi apgaubia kankorėžius baltose stiklinėse vazose. Naujametiniam efektui sustiprinti galite apipurkšti kompoziciją blizgesiu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.