aA
JAV ugniagesių departamentas atisakė dovanojamų pinigų, surinktų vakarėlyje, kuriame merginos šoko ant scenos nuogomis krūtimis. Pietų Karolinos ugniagesiai teigė grąžiną 2 400 dolerių, nes jie nežinoję kokios "linksmybės" vyks vakarėlyje.
Fireman
4-oji kasmetinė "Kumpio trynimo” šventė buvo suorganizuota privataus lėšų ugniagesiams rinkimo renginio metu viename iš Mirtl Byčo miestelio klubų.

Vakaro metu buvo tikimasi surinkti apie 8 000 dolerių, už kuriuos vietinis ugniagesių departamentas būtų galėjęs įsigyti kompiuterizuotą gaisrinės sunkvežimį.

Vieno iš ugniagesių departamento darbuotojų teigimu, atietyje tokie lėšų rinkimo renginiai turėtų būti atidžiau tikrinami, pranešė "The Sin News".

Klubo savininkas Craigas Smithas prisipažino, kad tai pirmas kartas, kai "Kumpio trynimo” šventės metu surinkti pinigai buvo skirti ugniagesiams.

“Mums buvo pasakyta, kad tai bus kalėdinis vakarėlis. Tai viskas, ką mes žinojome. Mes tikrai nenorime, kad mūsų departamento ar miestelio vardas būtų siejamas su neprideramais dalykais," teigė Mirtl Byčo ugniagesių departamento vadovas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.