aA
Apversta TURIZAS rimtai perspėja: veiksmo priežastis neturi būti silpnumas. Silpnumas visada verčia elgtis skubotai. Skubotumas - tai bandymas nustumti problemą, atsiriboti nuo išorinių nemalonumų, neišsprendus vidinių problemų. Jeigu veiksmo priežastis - silpnumas, jis baigsis nepasitenkinimu.
Apversta TURIZAS
Mantinės apverstos TURIZAS reikšmės

Situacija: silpnumas.

Iššūkis: prisijungimas prie subtilių pasaulio ritmų; pabandyti suprasti gilumines įvykių priežastis.

Perspėjimas: nesudaryti naujų problemų iš senų neišspręstų.

Nurodymas: neforsuoti įvykių.

Patarimas: atsipalaiduokite, tai padės išspręsti problemas.

Paguoda: tikroji jėga nematoma.

Simbolinis apverstos TURIZAS laukas

Gyvenime mes nuolatos skubame. Žmonės nebeturi laiko patylėti ir pagalvoti apie tai, ką daro. Jų veiksmai panašūs į beprotišku greičiu besisukančią skalbimo mašiną, kuri, užuot skalbusi, plėšo baltinius.

Mūsų nepasitenkinimas praeitimi susijęs su neapgalvotais ir skubotais sprendimais. Kai žmogus persijungia į lėtesnį ritmą, jis prisijungia prie egregoro kanalo. Žmogus, veikiantis lėtai, tampa stiprus. Jis iškart mato, kas vyksta.

Runa TURIZAS - tai veiklos ir neveiklos runa vienu metu. Ją galima palyginti su važiavimu liftu: paspaudei mygtuką, o toliau belieka tik laukti, kol durys atsivers reikiamame aukšte. Kai žmogus įeina pro Vartus, jis turi nustoti skubėti, apskritai reikia sustabdyti bet kokią veiklą. Upė pati jus neša. Perspėjimo procesas vyksta nepriklausomai nuo žmogaus. Perspėjimas yra Absoliuto valioje.

Kokybiniams žmonių pasikeitimams Kosmosas nėra abejingas. Būties lygio pasikeitimas pritraukia Aukštesniojo Pasaulio dėmesį. Hierarchija visada stebi tuos, kurie pereina į aukštesnį vystymosi lygį. Todėl, įėję į liftą, nusiraminkite - dirba labai rimta pagalbininkų komanda, kuri žino, kaip transformuoti žmogaus organizmą. Jis tik turi duoti sutikimą išsiskirti su praeitimi - padaryti pirmą žingsnį, o vėliau viskas vyksta spontaniškai.

Kuo toliau žmogus vystosi, tuo labiau supranta, kad didžioji dalis to, kas su juo vyksta, net jeigu ir atrodo kaip laisvas sprendimas laisva valia, vyksta įtakojant atitinkamiems evoliucijos dėsniams. Bet tai visai nenuima atsakomybės už savarankiškai priimtą sprendimą.

Kartų sergėtojas stebi mūsų nuoširdumą. Runa TURIZAS - tai labai svarbių permainų ir atsinaujinimo simbolis, už kuriuos, nežiūrint veikiančių dėsningumų, atsakingas pats žmogus, nes tai vyksta būtent su juo.

Būrėja Jurga