aA
Trumpųjų žinučių pagalba galima ne tik bendrauti su kitais, atsisiųsti ekrano užsklandas ir skambėjimo melodijas. Daugeliui jaunų europiečių SMS paslauga yra neatskiriama seksualinio gyvenimo dalis.
skaitmeninis seksas
Tyrimų bendrovė “magic4” atliko Europos mobiliųjų telefonų vartotojų tyrimą, kurio metu buvo apklausti 18-24 metų amžiaus vyrai ir moterys.

24 proc. respondentų prisipažino nors vieną kartą užsiiminėję “tekstiniu seksu”. Į šį terminą patenka erotinių, romantiškų žinučių siuntimas ar panašus partnerių bendravimas SMS pagalba.

Gana santūroki britai dažnai bendrauja trumposiomis žinutėmis. 55 proc. D.Britanijos mobiliųjų telefonų vartotojų yra siuntę tekstinius pranešimus mylimiems žmonėms.

Ekstravagantiški komplimentai ir intensyvus flirtavimas yra neatsiejama italų įvaizdžio dalis. Trečdalis jų trumposiomis žinutėmis kada nors palaikė intymų ryšį su nutolusiais žmonėmis.

Kaitrios saunos įkaitina suomių kraują netgi šaltą žiemą. 20 proc. Suomijos moterų bent kartą siuntė “karštus” tekstinius pranešimus mylimiesiems būdamos pirtyje.

Tuo tarpu net 80 proc. Vokietijos vyrų yra bendravę SMS pagalba.

Airiai taip pat neatsilieka. 60 proc. Airijos mobiliųjų telefonų vartotojų dalijosi savo seksualiniais nuotykiais su kitais siųsdami trumpas žinutes, tačiau nėra aišku kiek “aistringų naktų” buvo tikros, o kiek jų išlaužta iš piršto.

Norvegai negarsėja savo karštu temperamentu ir aistringumu, jie yra drovesni nei anglai ar vokiečiai, tačiau ši tauta nustebino tyrimo organizatorius: paaiškėjo, kad Norvegijos mobiliųjų telefonų savininkai dažniausiai siunčia žinutes prieš pradėdami užsiiminėti seksu.

Impulsyvūs ir karštakošiai ispanai greitai supyksta, tačiau taip pat greitai ir taikosi. Nemažai jų tai atlieka SMS pagalba. Ispanės pasirodė esančios labai nekantrios: 60 proc. jų siunčia dar vieną pranešimą, jei per penkias minutes negauna atsakymo iš partnerio į prieš tai nusiųstą žinutę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.