aA
Viename didžiausių Lietuvoje elektroninės komercijos portalų - www.baze.lt, kurį sukūrė bei aptarnauja UAB "Elektroninės komercijos bazė", galima nusipirkti ir gyvų, ir dirbtinių kalėdinių eglučių. Jų prekybai pateikė augalų ir interjero dekoro prekyba besiverčiančios įmonės - kauniškės "Magnus" ir "Tarp gėlių".
Pigiausia kirsta eglutė kainuoja apie 15 Lt, o paprasta vazoninė eglutė su šaknimis tik 30 Lt. Galima įsigyti ir sidabrinių vazoninių eglučių - jų kaina svyruoja priklausomai nuo aukščio - 1,4 metro aukščio eglutė kainuoja 90 Lt, tuo tarpu jau 2,25 metro aukščio šventinė eglė atsieis 250 Lt.

Skandinavijoje gamintos dirbtinės kalėdinės eglutės kainuoja nuo 41 Lt iki 490 Lt. Galima įsigyti ir dirbtinę pušį - pasirinkimas išties nemažas.

UAB "Elektroninės komercijos bazė" direktorė Daiva Mikalauskaitė tikisi, kad sezoninė prekyba kalėdine atributika turėtų pagyvinti www.baze.lt lankomumą ir pardavimus.

Šiame nuo pavasario veikiančiame e-komercijos portale dabar jau galima įsigyti įvairaus asortimento prekių: nuo kompiuterinių dalių iki sportui ir turizmui skirtų prekių. Šias prekes gali siūlyti visos Lietuvos teritorijoje mažmenine prekyba besiverčiančios įmonės. Pagrindines bendradarbiavimo sąlygas galima sužinoti internete www.baze.lt/pardavejams.

ELTA