aA
JAV prezidento žmona Hillary Rodham Clinton (Hilari Rodam Klinton) pirmadienį dar kartą pabrėžė, jog ketina visą šešerių metų kadenciją dirbti senatore ir griežtai paneigė 2004 metais sieksianti prezidento posto.
Hillary Clinton
Hillary Clinton
H. R. Clinton į Senatą buvo išrinkta praėjusį mėnesį Niujorke. Ji didele balsų persvara įveikė respublikonų kandidatą Ricką Lazio (Riką Laciją) ir daugelis mano, kad 2004 metais ji gali tapti demokratų kandidate į prezidentus, ypač jei dabartiniuose prezidento rinkimuose respublikonas George'as W. Bushas (Džordžas V. Bušas) įveiks viceprezidentą Alą Gore'ą (Elą Gorą).

"Tarkime, kad Gore'as pralaimės. Tai reiškia, kad Demokratų partija neturės aiškaus lyderio. Ar 2004 metais jūs domėsitės (prezidento) postu?", pirmadienį parodytoje laidoje ponios Clinton paklausė CNN vedėjas Larry Kingas (Laris Kingas).

"Ne", atsakė ji.

"Visiškai ne?", dar kartą klausė L. Kingas.

"Ne. Ketinu būti geriausia senatorė, kokia tik galiu. Štai ko noriu", tvirtino H. R. Clinton, kurios atsakymai rašytine forma buvo paskelbti dar prieš laidos "Larry King Live" transliaciją.

H. R. Clinton sakė pažadėjusi Niujorko rinkėjams dirbti visą šešerių metų kadenciją ir ketinanti šį pažadą tesėti.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.