aA
Ankstų penktadienio rytą į Marijampolės policijos komisariatą kreipęsis kaunietis pareiškė apie sužalojimą ir turto praradimą. Paaiškėjo, kad antradienio popietę jį nepažįstamas jaunuolis Kaune, Kovo 11-osios gatvėje įkalbėjęs atsisėsti į automobilį „Mersedes benz“, kuriame sėdėjo dar du jaunuoliai.
Smurtas, nusikaltimas, peilis, žmogžudystė
© Corbis
Tada automobilyje buvę vyrai, grasindami daiktu, panašiu į pistoletą, nusivežė į Marijampolės rajoną, kur jam nežinomame vasarnamyje mušė, pjaustė ir badė peiliu bei reikalavo 3500 litų. Vėliau užpuolikai kaunietį privertė per žmoną atiduoti jo vaizdo ir garso aparatūrą, taip pat atėmė mobilųjį telefoną ir drabužius. Automobilio numerių nukentėjusysis neatsimena.

Nukentėjusysis patyrė 5585 litų turtinę žalą bei buvo sužalotas. Po medikų apžiūros kaunietis išleistas gydytis į namus, pranešė Marijampolės policijos komisariatas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.