aA
Socialdemokratų partijos (LSDP) Vilniaus skyriaus lyderis Algirdas Paleckis pasitraukė iš socialdemokratų frakcijos Vilniaus savivaldybėje seniūno pareigų. Jo vietą užėmė frakcijos narė Jūratė Žeimienė. Tokį sprendimą dar turės patvirtinti partijos Vilniaus skyriaus taryba.
Algirdas Paleckis
Algirdas Paleckis
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)
Pasitraukimą iš frakcijos seniūno posto sostinės vicemeras A. Paleckis aiškino per dideliu užimtumu. „Esu mero pavaduotojas ir šiose pareigose tenka daug darbų“, - DELFI sakė A. Paleckis.

Jis paneigė, kad postą frakcijoje palieka vykdydamas LSDP vadovybės nurodymą.

Kaip žinoma, šių metų gegužės mėnesį dėl konfliktų su tuometiniu LSDP lyderiu Algirdu Brazausku A. Paleckis vos išsaugojo partijos nario bilietą, LSDP taryba dvejiems metams atėmė iš jo įgaliojimus.

A. Brazauskas tuomet aiškino, kad A. Paleckis prarado teisę atstovauti partijai, kalbėti jos vardu, būti renkamas į partijos struktūras.

Nepaisant to, A. Paleckiui pavyko išsilaikytiLSDP Vilniaus skyriaus pirmininko poste.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.