aA
Trečiadienį Vilniaus m. VPK Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojas buvo informuotas apie tai, kad 9.45 val. Geležinio Vilko ir Didlaukio gatvių sankirtoje maršrutinis autobusiukas susidūrė su krovininiu automobiliu.
Mikroautobusas, maršrutinis taksi
© ELTA (T.Černiševo nuotr.)
Avarijoje nukentėjo 10 mikroautobusu važiavusių vaikų ir juos vežęs vyras.

Geležinio Vilko gatvės antrąja eismo juosta link Ozo gatvės važiavęs mikroautobusas „Ford Transit“, kuriuo kartu su savo treneriu vyko 10 jaunųjų beisbolo komandos narių, užsidegus raudonam šviesoforui sankryžoje su Didlaukio gatve, dėl kol kas nenustatytų aplinkybių atsitrenkė į pirmojoje eismo juostoje prieš raudoną šviesoforo signalą jau sustojusį sunkvežimį „Mercedez Benz 3343“.

Dėl eismo įvykio nukentėję vaikai gydymui buvo nuvežti į Vilniaus universiteto vaikų ligoninę (pirminiais duomenimis, jų patirtos traumos nėra labai sunkios ar pavojingos), jų suaugęs bendrakeleivis gydomas Vilniaus centro universitetinėje ligoninėje.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.