aA
Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo tarnybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus (toliau – skyrius) pareigūnai, po keletą mėnesių trukusios operacijos nustatė ir sulaikė nusikalstamą grupę asmenų, Panevėžio miesto ir rajono gyventojų, kurie Vilniaus mieste vogdavo turtą įsibrovę į patalpas.
nusikaltėlis, suimtasis, antrankiai
© Scanpix
Kaip praneša Vilniaus policijos komisariatas, nustatyta, kad minėti asmenys šių metų balandžio ir gegužės mėnesiais Vilniuje pagrobė penkis keturračius motociklus, kurių bendra vertė viršija 100 000 litų.

Vykdydami sėkmingą policijos operaciją, skyriaus pareigūnai, kartu su Panevėžio rajono policijos komisariato kriminalistais, skirtingose Panevėžio miesto ir rajono vietose surado visus pagrobtus keturračius motociklus, kurie bus grąžinti teisėtiems savininkams.

Sostinės policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl didelės vertės svetimo turto vagysčių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.