aA
Ketvirtadienio naktį Latvijoje už narkotikų vežimą sulaikytas populiarus Rusijos dainininkas Bogdanas Titomiras pranešė Valstybės policijos spaudos tarnyba. 35-erių metų B.Titomirą, kurio paiešką yra paskelbusi Švedijos policija, sulaikė Latvijos pasieniečiai.
Bogdan Titomir
© NTV
Valstybinės pasienio apsaugos spaudos tarnyba pranešė, kad B.Titomiro tarptautinė paieška buvo paskelbta rugpjūčio 29 dieną, kai Švedijos policija gavo informacijos, kad jis įsivėlęs į narkotikų gabenimą į Švedijos teritoriją, pranešė Latvijos Interpolo biuro viršininkas Janis Jasinkevičius.

Rusijos dainininkas buvo sulaikytas, kai atskrido į Rygą iš Rusijos, sakė jis.

B.Titomiras - Rusijos estrados dainininkas, susikūręs sekso simbolio įvaizdį ir dainuojantis repui artimu stiliumi. Nuo 1989 iki 1991 metų jis dalyvavo populiarioje grupėje "Kar-men".

Dešimtojo dešimtmečio antrojoje pusėje dainininkas, kurį laiką buvo dingęs iš estrados. Kelerius metus jis gyveno JAV, kur gavo leidimą gyventi.

Sugrįžęs iš JAV B.Titomiras pakeitė įvaizdį ir ėmėsi kurti naujus projektus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.