aA
Vilniaus miesto savivaldybė pradeda tvarkyti teritoriją prie baigiamo statyti sporto ir pramogų centro dešiniajame Neries krante. Jau kitą savaitę šalia Geležinio Vilko tilto konkursą laimėjusi UAB „Kerista“ pradės tiesti naują gatvę, sujungsiančią Ukmergės ir Upės gatves, teigiama pranešime spaudai.
Gatvė
Gatvė
© DELFI
„Vilniaus gyventojų patogumui dešinysis Neries krantas taps miesto verslo centru su patogia ir kokybiška susisiekimo sistema, į kurią jau dabar investuojamos nemažos lėšos“, - sako Vilniaus mero pirmasis pavaduotojas Algimantas Vakarinas.

Šiais metais 250 metrų ilgio jungiamojoje gatvėje planuojama įrengti bordiūrus ir pakloti apatinį asfaltbetonio sluoksnį. Visiškai statybą užbaigti numatoma iki 2003 metų gegužės. Statybos darbai kainuos apie 876 tūkstančius litų.

Gatvės tarp Ukmergės ir Upės gatvių statybos darbų konkurse iš viso dalyvavo 5 statybos organizacijos – uždarosios akcinės bendrovės „NCC Fegda“, „Gatvių statyba“, „Kelda“, „Kerista“ bei akcinė bendrovė „Vigasta“.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.