aA
Niujorko meras Rudolfas Džulianis (Rudolph Giuliani) trečiadienį pranešė, kad jis ir žmona siekia įteisinti gyvenimą atskirai.
Vos prieš kelias dienas meras pripažino, kad išsiskyrusi medicinos sesuo Džudit Neitan (Judith Nathan), su kuria jis buvo pastebėtas, yra "labai gera draugė".

Gyvenimas atskirai nuo žmonos Donos Hanover (Donna Hanover) yra tik paskutinis iš pokyčių R. Giuliani gyvenime. Balandžio 27 dieną jis paskelbė, kad jam yra ankstyva prostatos vėžio stadija.

R. Džulianis ir televizijos žurnalistė bei aktorė D. Hanover yra susituokę 16 metų, bet pastaraisiais metais retai pasirodydavo kartu. Donna nedalyvavo JAV senatoriaus posto siekiančio vyro rinkimų kampanijoje. R. Džulianio konkurentė yra prezidento Bilo Klintono (Bill Clinton) žmona Hilari (Hillary).

"Labai liūdžiu ir jaučiuosi baisiai", spaudos konferencijoje sakė meras, paskelbęs apie planus nebegyventi kartu su žmona. Vėliau prie oficialios mero rezidencijos pareiškimą spaudai su ašaromis perskaitė D. Hanover. Ji spėjo, kad R. Džulianis ir anksčiau turėjo nesantuokinių ryšių.

Su Dž. Natan R. Džulianis buvo nufotografuotas, o vietos žiniasklaida teigė, kad jie kartu praleidžia laiką nuo praėjusių metų.

"Aš ja pasitikiu, ji man labai padeda. Dabar man jos reikės labiau nei kada nors", sakė meras ir tuoj pat pridūrė, kad D. Hanover, su kuria jis turi 2 vaikus, yra "puiki moteris ir motina".

"Tokia pabaiga mane labai liūdina. Aš vyliausi, kad galėsime išsaugoti santuoką", verkdama kalbėjo D. Hanover.

Tačiau ji sakė, kad kelerius metus jai buvę sunku viešai rodytis su vyru, nes jis turėjęs santykių su savo tarnautoja.

Nors mero žmona pavardžių neminėjo, ilgą laiką sklido gandai apie R. Džulianio romaną su buvusia merijos ryšių skyriaus direktore Kristina Lategano (Christyne Lategano).

Meras visada neigė šiuos įtarimus.

R. Džulianis ir D. Hanover susitiko 1982 metais ir po dvejų metų susituokė. Jiems abiem tai buvo antroji santuoka.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.