aA
Viename oro bendrovės "Lufthansa" lėktuvų trečiadienį buvo paskelbtas pavojus dėl keleivio, kuris per ilgai išbuvo užsidaręs tualete. "Tai buvo išties įdomi situacija, - sakė "Lufthansa" atstovas spaudai. - Jis gana ilgai išbuvo tualete ir to užteko, kad ant kojų būtų sukelta federalinė pasienio policija".
Lufthansa
Vyriškis nuėjo į tualetą, kai i š Frankfurto skridęs lėktuvas nusileido Berlyno Tegelio oro uoste. Jam užsibuvus ten pernelyg ilgai, sunerimusi lėktuvo stiuardesė apie tai informavo saugumo pareigūnus.

Pasienio policijai sulaikius iš išvietės išėjusį vyriškį, buvo atliktas kruopštus lėktuvo patikrinimas, tačiau nieko įtartina nebuvo rasta, sakė "Lufthansa" atstovas spaudai.

Jis pridūrė, kad šis incidentas įvyko tik todėl, kad visam personalui buvo duotas nurodymas pirmųjų rugsėjo 11-osios tragedijos Jungtinėse Valstijose metinių dieną būti ypatingai budriems ir imtis s ustiprintų saugumo priemonių.

"Šią dieną žmonių nervai labai įtempti. Ačiū Dievui, tai buvo tik tariamas pavojaus signalas", - sakė jis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.