aA
Sostinės kriminalinės policijos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai antradienį sulaikė du asmenis, kurie įtariami neteisėtai prekiavę narkotinėmis medžiagomis.
Kaip Eltai pranešė Vilniaus miesto vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), tikrinant operatyvinę informaciją viename iš butų 3-iajame Geležinio vilko gatvės name buvo atlikta sankcionuota krata.

Jos metu rasta ir paimta keturios ampulės preparato "Apaurin", du maišeliai, kuriuose buvo 714 g aguonų ir jų dalių, elektrinė malimo mašinėlė, ant kurios vidinio paviršiaus yra aguonų ir jų dalių liekanų, bei 1 927 ml aguonų ir jų dalių ekstrakto.

Sulaikyta šio buto šeimininkė G.S. (g. 1962 m.) bei jos sugyventinis A.V. (g. 1959 m.). Abu jie nuvežti į Vilniaus miesto VPK Narkotikų kontrolės skyrių. Pilietis A.V. (g. 1959 m.) po apklausos uždarytas į areštinę.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.