aA
Mouth
Moksleivių tėvams pasiskundus ir pareikalavus jos pasitraukimo iš pareigų, moteris atsiprašė. Viena iš moksleivių motinų Stacy Spencer teigė, jog grįžusi namo jos šešerių metų duktė Diamond pareiškė: "Mokytoja užklijavo mano burną lipnia juosta".

21 jos klasiokams taip pat buvo užklijuotos burnos. "Ji sakė: mama, ji pareiškė, jog jeigu nors vienas iš mūsų prakalbės, mes visi būsime nubausti, - tvirtino S.Spencer. - Atrodo, kad siunčiame savo vaikus į mokyklą mokytis, o ne tam, kad jiems būtų užklijuojamos burnos".

Mokyklos administracijos pareigūnė Jacquelyn Tobert patvirtino, jog mokytoja pasitraukė iš darbo, prieš tai telefonu susisiekusi su visų moksleivių tėvais ir atsiprašiusi jų dėl "netinkamo savo elgesio". Daugeliui tėvų pakako atsiprašymo ir jie nereikalavo jos pasitraukimo iš pareigų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.