aA
Per visą parą trunkančią paiešką policijos pareigūnams nepavyko surasti sekmadienį iš sostinės Vyriausiojo policijos komisariato areštinės pabėgusio Kauno nusikalstamojo pasaulio atstovo Bronislavo Siručio.
Kameros siena
Kameros sienose – gausybė užrašų. Kai kurie drąsūs, kiti – liūdni.
© DELFI
Bėglio paieškai mestos jungtinės policijos pajėgos. Naktį į pirmadienį mieste surengta operacija "Voratinklis", kurios metu buvo tikrinami visi išvažiavimo ir įvažiavimo keliai. Tačiau pareigūnų pastangos kol kas nedavė rezultatų. Paieška tęsiama, sakė Eltai Policijos departamente.

Kaip jau skelbta, 29 metų B. Sirutis iš policijos areštinės pabėgo sekmadienį, apie 10 val. Jis paspruko iš pasivaikščiojimų kiemo tuo metu, kai tris suimtuosius išvedęs pareigūnas trumpam pasišalino. Stogvamzdžiu užsliuogęs į viršų, B. Sirutis pralindo pro spygliuotos vielos tarpą ir stogais nubėgo į miestą.

B. Sirutis teisėsaugai žinomas nuo 1994 metų, kai buvo pavogtas politiko Algirdo Saudargo automobilis. Atlikęs bausmę už šią vagystę, B. Sirutis artimai susidraugavo su tuometiniu Kauno nusikaltėlių autoritetu Vaidotu Stankevičiumi. Kai 1998-aisiais V. Stankevičius buvo nužudytas, B. Sirutis įkūrė savo nusikalstamą grupuotę, kuri daugiausiai pelnėsi iš reketo.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.