aA
Viena galva - gerai, dvi - dar geriau. Trys turėtų būti tiesiog prabanga, jei tik viena iš jų - ne dėžutėje, numestoje vidury gatvės viešam apžiūrėjimui.
Smegenys
Neblogai pasilinksminę bare jauni norvegai, Kristina Grue ir Rubenas Shtaitungas, vėlai vakare ėjo Oslo gatvėmis namo. Jų žvilgsnis užkliuvo už dėželės, kuri gulėjo vidury gatvės. Žinoma, smalsūs jaunuoliai nusprendė patyrinėti dėžutės turinį. Pradžioje jie negalėjo patikėti savo akimis, o vėliau nusprendė, kad bare vis dėlto gerokai padaugino. Išvydę tai, kas gulėjo dėžutėje, jie patyrė jūros ligos priepuolį - ten buvo žmogaus smegenys.

Žmogaus organas tokioje neįprastoje vietoje atsirado dėl keisto aplinkybių sutapimo. Pasirodo, kad apiplėšė netoliese esančią ligoninę. Vagys susirinko kompiuterius, kitą techniką, o skubėdami pagriebė ir dėžutę su smegenimis, tikriausiai net nepatikrinę jos turinio. Pamatę, kad su technika pasisavino ir šiek tiek pilkosios medžiagos, dėžutę paprasčiausiai išmetė vidury gatvės, kur ją ir rado apsvaigę jaunuoliai.

Jie nutarė, kad savų smegenų visiškai pakanka ir apie radinį pranešė artimiausiai ligoninei. Administracija pasiuntė savo darbuotojus, kurie smegenis paėmė, tačiau kurį laiką išgulėję netinkamose sąlygose smegenys pradėjo irti ir ligoninės darbuotojai juos išmetė - šį kartą ten, kur reikia.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.