aA
Du loterijos laimėtojai iš Mičigano ir Ilinojaus - vienas pirmą kartą dalyvavęs žaidime - pasidalys rekordinį JAV istorijoje 336 mln. JAV dolerių loterijos "Big game" aukso puodą, trečiadienį pranešė loterijos organizatoriai.
Laimingieji skaičiai buvo ištraukti antradienį vakare Atlantoje, o trečiadienį paaiškėjo, kad prizą laimėjo žmogus, pirkęs loterijos bilietą parduotuvėje "Mr. K's Party" Šelbio priemiestyje, esančiame apie 24 km į šiaurę nuo Detroito.

Ilinojuje laimingas bilietas buvo parduotas į šiaurę nuo Čikagos esančio Leik Ciūricho "Sweeney's" maisto gaminių parduotuvėje.

Mičigano loterijos pareigūnai sakė, kad su jais trečiadienį susisiekė prisistatyti nepanoręs asmuo, kuris pateikė bilietą su laimingais skaičiais.

Melvinas Kasabas (Melvin Kassab), kurio tėvui Džordžui (Georg) priklauso "Mr. K's", sakė prisimenąs laimingo bilieto pirkėją.

"Aš atsimenu, kaip pardaviau jam bilietą", sakė 23 metų M. Kasabas. "Nusipirkęs bilietą, jis man prisipažino niekad anksčiau nežaidęs loterijoje. Aš jam pasakiau: "Žinai, ką? Laimi kaip tik tie, kurie niekad nežaidžia".

Mičigano loterijos pareigūnai sakė, kad laimingas bilietas buvo parduotas pirmadienį.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.