aA
Rusijos žiniasklaidos holdingo "Media-Most" atstovas Dmitrijus Ostalskis "juokingu" pavadino mėginimą, paskelbus tarptautinę Vladimiro Gusinskio paiešką, į pagalbą pasitelkti Interpolą.
"Gusinskis nesislapsto. Jo buvimo vietą žino tų šalių, kuriose jis būna, valdžia", sakė D. Ostalskis ir paminėjo, jog "holdingo vadovas dažniausiai lankosi Ispanijoje, Didžiojoje Britanijoje, kartais - Gibraltare bei Izraelyje".

Pasak D. Ostalskio, "visi kaltinimai, kuriuos Gusinskiui kelia Generalinė prokuratūra, yra tiesiog absurdiški". "Gazprom" neturi jokių pretenzijų holdingui "Media-Most", ir tai patvirtina, jog prokuratūros veiksmai yra politinio pobūdžio", tvirtina holdingo atstovas.

Jis apgailestavo, kad "Interpolo Rusijos biuras naudojamas politiniam persekiojimui". "Jei kalbėsime apie Gusinskio sulaikymo galimybę, galiu drąsiai tvirtinti, jog labai abejotina, kad Interpolas kaip tarptautinė organizacija leistųsi naudojama politiniams tikslams", sakė "Media-Most" atstovas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.