aA
Autobusas, pilnas iki pusės apsinuoginusių gražuolių, važinėjęs po JAV ir reklamavęs naują internetinį tinklalapį, ketvirtadienį Niujorke buvo areštuotas policijos. Apie jį pareigūnai sužinojo iš "Opie ir Anthony" radijo šou.
Policijos įgaliotinio Bernardo Keriko teigimu, iš pradžių jis pamanė, kad tai tik dar vienas pokštas, tačiau kai suprato, jog po šalį važinėja grupė apsinuoginusių merginų, jis nurodė autobusą sulaikyti.

"Autobusas buvo labai didelis, o merginos jame šoko ir flirtavo su susirinkusiais smalsuoliais,” teigė jis.

Policijos pareigūnai areštavo 15 žmonių, tarp jų 6 apsinuoginusias merginas iš autobuso ir 2 radijo laidos "Opie ir Anthony" kūrėjus. Visiems jiems pateikti kaltinimai dėl nepadoraus elgesio skatinimo ir viešo demonstravimo.

Beje, pareigūnai labai nustebo, kai pastebėjo, kad autobusą lydėjo ir patrulinis policijos automobilis.

Policininkas Michaelas Minervis, vilkėjęs uniforma ir tuo metu turėjęs patruliuoti po miestą, pabėgo nuo autobusą areštavusių pareigūnų, tačiau buvo greitai identifikuotas ir surastas. Pareigūno elgesį tirs Niujorko policijos departamento atstovai, todėl vėliau jam taip pat gali būti pateikti kaltinimai dėl darbo etikos nepaisymo.

Markas Guarino, vienas iš tinklapio voyerbus.com autorių, teigė, kad tai pirmas kartas, kai jų autobusas buvo areštuotas pareigūnų.

Beje, autobusas važinėjo po Niujorko Manheteno rajoną kaip tik tuo metu, kai į jį turėjo atvažiuoti ir šalies prazidentas Billas Clintonas, planavęs susitikti su kelių fondų atstovais. Nepranešama, ar šalies prazidentui nusišypsojo laimė žvilgtelėti į apsinuoginusias gražuoles.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.