aA
Bendrovės “Micron Technology” ir “Microsoft” pirmadienį pareiškė pasirašiusios šešerių metų sutartį, pagal kurią pirmoji tieks atminties mikroschemas būsimajam “Microsoft” žaidimų įrenginiui “Xbox”.
"Xbox"
"Xbox"
Ateityje sutartį bus galima pratęsti. “Micron” pareiškė tieksianti dvigubo duomenų perdavimo greičio (“double data rate” - DDR) atmintinės modulius “Xbox” žaidimų kompiuteriui. “Microsoft” ketina pristatyti naująjį įrenginį su 64 MB atmintine kitų metų rudenį. Tai “Microsoft” bandymas konkuruoti su bendrovių “Sony”, “Nintendo” ir “Sega” gaminiais video žaidimų rinkoje.

“Sony PlayStation 2” naudoja “Rambus” tipo atmintinę, kuri varžosi su DDR.

Didžiausia JAV atminties mikroschemų gamintoja “Micron” žada “Microsoft” tiekti sparčiau dirbančią standartinių atminties lustų, laikinai saugančių informaciją, o paskui ją paskirstančių svarbiausioms kompiuterio dalims, tokioms kaip centrinis procesorius ir kietasis diskas, versiją.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.