aA
Gydomosios druskos savybės žinomos nuo senų laikų. Karštos druskos kompresai arba kitaip vadinamas terminis masažas visada buvo plačiai praktikuojamas Rytuose. Procedūra labai pigi ir paprasta.
Būrėja Jurga
Būrėja Jurga

Pašildote saują ar dvi druskos ir supilate į drobinį arba medvilninį maišelį. Jeigu po ranka neturite maišelio, druską galite supilti į nosinę ir užrišti mazgeliu. Galima naudoti ir vienkartines popierines nosinaites, tik tada reikia ramiai gulėti, nes iš jų byra druska.

Toks kompresas labai stipriai veikia Adžnos energetinį centrą (trečia akis), esantį virš antakių. Jeigu kiekvieną dieną 5 minutes stimuliuosite šį tašką karštos druskos kompresu, jau po kelių dienų pajusite ženklius nuotaikos pasikeitimus, sąmonė taps aiškesnė, pagerės atmintis, kalba ir judesiai taps energingesni, labiau koordinuoti.

Tai nenuostabu, nes kaktos vidurys - ekranas, per kurį suvokiame pasaulį. O jūs ką tik praplėtėte šio ekrano ribas, išvalėte jį nuo atsitiktinai pagautų svetimų minčių ar žodžių, kuriuose buvo agresijos, liūdesio, nuobodulio, o gal ir dar ko blogesnio.

Druskos kristalai ne tik teisinga kryptimi sukoreguoja energetinius spindulius, bet ir pašalina tai, kas žmogui nereikalinga ar kenksminga. Šį metodą galima naudoti ir terapiniais tikslais, esant galvos skausmui ar nemigai.

Du taškai virš antakių

Šie taškai susiję su regėjimu. Seansas trunka nuo 5 iki 10 min. po to bent valandą reikėtų niekur neiti - padidėja pavojus peršalti. Šiuos taškus reikėtų profilaktiškai stimuliuoti visiems, kas dirba su kompiuterine technika. Nereikia laukti, kol prasidės problemos su regėjimu, kuriam atstatyti jau reikės ilgalaikių ir sistemingų procedūrų.

Jeigu norite didesnio efekto, seanso metu pamedituokite: vizualizuokite du stambius druskos kristalus ir juos kertančius spindulius. Spinduliai lūžinėja kristalo briaunose ir nusidažo visomis vaivorykštės spalvomis. Kristalai įleidžia į save tik švarias energijas, tamsiems spinduliams kelias uždarytas. Po to, kai spinduliai pereina kristalus, jie keliauja akių nervais į smegenų viduryje esantį regėjimo centrą.

Dabar jūsų akys tapo tarsi praplautos - jos mato tik švarias, ryškias spalvas. Visada reikia atminti, kad akys tam ir duotos, kad kiekvieną minutę matytų pasaulio grožį.

Tai gana sunkus pratimas. Pirmą kartą nepersistenkite. Pradėkite nuo 1 min. ir, kiekvieną kartą padidindami po minutę, galų gale pasieksite 10 min.

Sprando zona

Bioenergetikai tvirtina, kad ji pirmiausia reaguoja į negatyvų poveikį. Yra net toks posakis: "akmeniniai pečiai". Čia besikaupiančios neigiamos emocijos blokuoja normalius energijos srautus. Ši zona jautriai reaguoja į endokrininės sistemos sutrikimus, imuniteto susilpnėjimą.

Net jeigu nėra jokių sutrikimų, šią zoną reikia masažuoti kiekvieną dieną, kadangi tik tada, kai energija normaliai teka sprandu į viršugalvį, žmogus ne tik gali realizuoti savo potencialą, bet apskritai pajėgus suformuluoti tikslą, sukaupti valią, be kurios neįmanoma jokia sėkmė.

Procedūra atliekama gulint, geriausia ant grindų ar ant ko nors kieto. Tai padės stuburui išsilyginti ir užimti fiziologiškai daug natūralesnę padėtį. Jeigu kiekvieną vakarą leisite stuburui kiek pailsėti, išvengsite skausmų nugaroje, radikulito, venų išsiplėtimo.

Maišelį su druska uždėkite ant sprando ir laikykite tol, kol druska atauš ir dar 10 min po to. Po šios procedūros pajusite energijos antplūdį, todėl nepatartina jos daryti prieš miegą.

Esu būrėja Jurga. Buriu Taro kortomis, sudarinėju

Būrėja Jurga

asmeninius horoskopus, prognozuoju ateitį. Savo svetainėje rašysiu apie astrologiją, Taro kortas, runas, chirologiją, ekstrasensoriką, kvapų terapiją, sveiką gyvenimo būdą ir kitus įdomius dalykus.

Norinčius turėti asmeninius horoskopus, prašau kreiptis telelefonu Vilniuje 61 09 17 arba mobiliuoju telefonu 8 285 11431

.

Būrėja Jurga