aA
Jūros kiaulytė vardu Sooty, savo narvelį netyčia sumaišiusi su patelių narveliu, galėjo džiaugtis keliomis "aistros naktimis" net su 24 patelėmis. Po kelių "aistros naktų" patinas Sooty gali didžiuotis tapęs 42 jūrų kiaulyčių tėvu.
Sooty
"Little Friend” gyvūnų parko Hopkinstowne darbuotojams beliko tik stebėtis Sooty ištverme. Parko savininkė, 42 metų Carol Feejan, sakė: "Esu įsitikinus, kad daugelis vyrų žiūrėtų į Sooty su pavydu."

"Mes žinojome, kad Sooty dingo. Ieškojome jo visur, tačiau tik paskui pagalvojome, kad derėtų žvilgtelti ir į patelių narvelį. Suskaičiavome 25 kiaulytes – Sooty miegojo narvelio kampe. Jis buvo visiškai išsekęs ir miegojo nepribusdamas kelias dienas."

Po 10 savaičių subrendo Sooty “aistros naktų vaisiai". Šiuo metu gyvūnų parko darbuotojai Sooty atžaloms ieško naujų namų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.