aA
Rio de Žaneiras savo įžymųjį Karalių Momo, kuris vadovauja nežabotam vasario mėnesio karnavalui, verčia laikytis dietos. Protestuojant gydytojams ir pirma laiko mirus dviem buvusiems Karaliams Momo, nuspręsta rengti "politiškai korektišką" karnavalą.
Rio Carnival
Šiemet karaliaus rinkimuose dalyvavo 12 apkūnių kandidatų, o miestas vietoje įprastų gausių vaišių jiems tepasiūlė salotų ir sodos vandens.

"Nenorime skatinti žmonių storėti", sakė Karaliaus Momo atrankos koordinatorius. - "Karaliui Momo ir karnavalui svarbiausia linksmumas, energija ir į kraują įaugusi samba, todėl jei Karaliai svers truputį mažiau, nieko baisaus".

Tačiau pareigūnai nepanaikino reikalavimo, pagal kurį Karalius Momo turi sverti ne mažiau kaip 110 kg ir eliminavo vieną kandidatą, kuris svėrė 108 kg.

"Argi jie nežino, kad Karalius Momo negali būti gyvas vien salotomis? Karalius yra laimingas pilvūzas ir nepena", kramtydamas meliono gabalą skundėsi kitas, 185 kg svorio kandidatas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.