aA
Praėjusi savaitgalį Šiauliuose apsilankiusiam Seimo pirmininkui Artūrui Paulauskui teko savo kailiu patirti žmonių pasipiktinimą dėl naujos valdžios sprendimų Parlamento vadovas savo rinkėjams priimti skyrė vos dvi su puse valandos. Norinčiųjų patekti į priėmimą buvo šimtai, tačiau užsiregistruoti pavyko tik 12.
Interesantai guodėsi dėl asmeninių bėdų, tačiau bene daugiausia sulaukta pensininkų nusiskundimų dėl ketinimų dirbantiems pensininkams nemokėti pensijų.

Viena į priėmimą nepatekusi pensininkė atėjo lydima bedarbio sūnaus, kuris atsinešė iš virvės surištą kilpą. Vyriškis savivaldybėje užsinėrė kilpą ant kaklo ir demonstravo, ką pasidarys, jeigu jam neduos darbo. Jis sakė į darbo biržą visada atsinešąs virvę.

Prieš rinkimus A.Paulauskas Šiaulių mokykloms buvo žadėjęs dovanų, tad savaitgalį atvežė ir padovanojo net 40 kompiuterių. Seimo pirmininkas sakėsi pirkęs juos už savo asmeninius pinigus ir sumokėjęs 9841 litą. A.Paulauskas tikino, kad visi dovanoti kompiuteriai yra nauji, tik kai kurių jų monitoriai bei klaviatūros esantys seni.

Išgirdę tai spaudos konferencijoje dalyvavę žurnalistai stebėjosi dovanotų kompiuterių pigumu, išeitų, kad vieno kaina siekia vos 246 Lt.