aA
Per autoavariją Šilutės rajone vėlyvą ketvirtadienio vakarą žuvo du policininkai, dar trys pareigūnai sužaloti.
Pasak Policijos departamento, pareigūnai žuvo tarnybos metu, kai vyko į Kintų gyvenvietę tirti vagystės.

Apie 23 val. 40 min. Šilutės rajone, kelyje Šilutė-Kintai, Rugalių kaime policijos tarnybinis automobilis "Audi 100" posūkyje nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį.

Avarijoje žuvo Šilutės rajono policijos komisariato kriminalinių nusikaltimų tyrimo skyriaus jaunesnysis inspektorius 27 metų Darius Ūselis ir 42 metų Švėkšnos nuovados viršila Petras Daučys.

Šilutės policijos komisariato kriminalinių nusikaltimų tyrimo skyriaus jaunesnysis inspektorius Ričardas Bernotas, 31-erių, inspektorius Artūras Ruškys, 36-erių, bei Švėkšnos nuovados viršila Gintaras Vanagas, 31-erių, dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Švėkšnos nuovados pareigūnai ketvirtadienį į Šilutę buvo atvežę du sulaikytuosius, įtariamus vagyste, ir kartu su policijos komisariato kriminalistais iki vėlumos dirbo.

Vakare gavę pranešimą, kad Kintų gyventojai patys sulaikė dar vieną vagyste įtariamą asmenį, policijos pareigūnai tarnybiniu automobiliu išvyko į įvykio vietą.

Manoma, kad automobilis viršijo saugų greitį. Avarijos vietoje kelio danga žvyruota ir nelygi.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.