aA
Į Vilniaus policiją trečiadienį kreipėsi du užsieniečiai, nukentėję per pasilinksminimus su alkoholiu.
Bare mergina trenkė prie jos ėmusiam kabinėtis neblaiviam švedui, o suomis teigia buvęs apiplėštas po išgertuvių su nepažįstamaisiais.

Pasak Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato, trečiadienio naktį į sostinės 3-ąjį policijos komisariatą kreipėsi 38 metų Švedijos pilietis Gunnaras Svensonas ir pareiškė, kad bare "Indigo" jį sumušė iš matymo pažįstama mergina.

Dėl incidento policijos pareigūnai buvo sulaikę 19-metę V. P. Neblaivaus švedo elgesiu nepatenkinta mergina trenkė jam į veidą ir praskėlė lūpą.

Švedas teigė, kad mergina jam buvo pažįstama iš matymo, mergina teigia jo nepažįstanti. Po apklausos sulaikytoji buvo paleista.

Vilniaus miesto 3-ojo policijos komisariato vyresnysis komisaras Henrikas Surovičius sakė, kad d ėl šio įvykio byla kol kas neiškelta, pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes, nes abi pusės apie incidentą pasakoja skirtingai.

Į Vilniaus 3-ajį policijos komisariatą taip pat kreipėsi Suomijos pilietis ir pranešė, kad antradienio naktį po išgertuvių su nepažįstamaisiais jis neteko ne tik pinigų ir asmeninių daiktų, bet buvo dar ir nuautas.

37 metų Suomijos pilietis Markus Hanhio pareiškė, kad apie 1 val. 30 min. Šv. Stepono gatvėje keturi nepažįstami vaikinai jį sumušė ir atėmė striukę, kurioje buvo 700 Suomijos markių, mobilaus ryšio telefonas "Nokia 6210", kreditinės kortelės.

Nusikaltėliai nuo rankos nuėmė laikrodį "Citizen" ir nuavė batus.

Suomis teigia patyręs 3927 litų materialinį nuostolį.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.