aA
Garsus siaubo romanų rašytojas Stephenas Kingas pareiškė, kad internete platinamo jo novelių rinkinio “Augalas” (“The Plant”) publikavimas, pasirodžius ateinančio mėnesio daliai, bus laikinai sustabdytas.
"The Plant"
S.Kingo agentas patarė rašytojui padaryti nedidelę pertrauką, kad išverstos į kitų šalių kalbas novelės pasirodytų panašiu metu kaip ir JAV platinama versija anglų kalba.

Kingas tikisi, kad laikinas “Augalo” publikavimo internete sustabdymas leis jam daugiau dėmesio skirti kitiems kūriniams.

Rinkinys “Augalas” yra apie vijoklį-vampyrą, kuris po truputį užvaldo knygų leidybos bendrovę.

Kitą mėnesį pasirodysianti šeštoji knygos dalis bus nemokama, tačiau, pasak autoriaus, vėliau atnaujinus “Augalo” platinimą pasauliniame tinkle, už kiekvieną naują serijos kūrinį vėl reikės mokėti pinigus, nors tai nėra privaloma ir laikoma kiekvieno skaitytojo sąžinės reikalu.

Pirmosios dvi knygos dalys internete pasirodė liepos mėnesį. Skaitytojai turėjo sumokėti po 1 JAV dolerį (4 litus) už kiekvieną parsisiųstą kopiją.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.