aA
Bendrovė “Intel”, praėjus tik dviem savaitėm po naujos procesorių linijos išleidimo, planuoja sumažinti kai kurių gaminių kainas. Kaip rašoma oficialiame pareiškime, atpigs visi procesoriai: pradedant “Celeron” ir baigiant “Pentium 4”.
"Pentium 4"
“Šiuo pranešimu informuojame, kad bus sumažintos mūsų gaminamų procesorių kainos. 2000 gruodžio 10 dieną “Intel” atpigins “Celeron”, “Pentium III” ir “Pentium 4” procesorius, kuriais prekiauja oficialūs atstovai”, - skelbiama pareiškime.

“Procesoriai bus parduodami naujomis kainomis, kol nesibaigs atsargos. Šiuo ėjimu “Intel” pateikia vartotojui didesnę spartą už mažesnę kainą. Norėdami sužinoti tikslias atskirų procesorių kainas, kreipkitės į įgaliotus”Intel” atstovus.”

Perkantys “Pentium 4” procesorius kol kas neturi labai didelių pasirinkimo galimybių, kadangi iki šiol tėra tik du sparčiausio “Intel” gaminio variantai.

Nors kainų mažinimo akcijos detalės dar tiksliai nepaskelbtos, tačiau vienas dalykas neduoda ramybės daugeliui specialistų. “Intel” ryžosi mažinti tik prieš kelias savaites pasirodžiusio “Pentium 4” kainą, o tai gali sukelti sąmyšį ar paniką rinkoje, ko norėtųsi išvengti.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.