aA
Des Moines miestelio Ajovos valstijoje policija buvo priversta raudonuoti po to, kai policijos skyriaus surengtame aukcione pardavė automobilį, kuriame buvo … 1.3 milijonų vertės kokaino partija.
Policija sužinojo apie narkotikus tik tada, kai automobilį pardavė naudotų automobilių pardavėjas Tomas Bickelas. Paklaustas kaip jis sugebėjo parduoti mašiną net nenumanydamas, kas yra paslėpta jos viduje, verslininkas atsakė, kad kokainą sugebėjo pražiopsoti net ir patys policininkai.

Verslininkas T.Bickelas teigė jau kelis metus superkąs automobilius policijos organizuojamuose aukcionuose.

Policijos skyriaus vadovas Williamas Moulderis patvirtino, kad automobilis buvo parduotas pernai metais policijos surengtame aukcione. Des Moines miestelio policijos pareigūnai tinkamai neapžiūrėjo konfiskuoto automobilio, nes nesitikėjo jame nieko rasti, teigė Moulderis. Narkotikai buvo rasti tik tada, kai naujasis automobilio šeimininkas bandė įstatyti stereo garso aparatūrą automobilio salone.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.