aA
Internetinės darbo biržos paslaugų bendrovė "CV-Online", atnaujinusi savo interneto svetainės dizainą, vartotojams suteiks naujų galimybių. Bendrovės "CV-Online Lietuva" direktorius Vytautas Kleiza BNS sakė, kad atnaujintame tinklalapio variante vartotojams siūlomas forumas, atnaujintos naujienų grupės, klientų sektorius ir kita.
"CV-Online", bendradarbiaudama su tarptautine interneto kompanija "Brainbench", vartotojams siūlo galimybę testais nemokamai patikrinti savo žinias ir įgūdžius pasirinktoje srityje bei gauti pažymėjimą.

"Artimiausiu metu ketiname pasiūlyti dar daugiau naujų paslaugų, ir tada galėsime siūlyti dar platesnes darbo ir darbuotojų paieškos galimybes", sakė V. Kleiza.

Anot jo, kol kas bendrovės veikla Lietuvoje neduoda pajamų, tačiau jau dirbama komerciniais pagrindais - paslaugos yra parduodamos.

"Bendrovė užima rinkos lyderio pozicijas Lietuvoje - turime didžiausią duomenų bazę, didžiausią lankomumą, paslaugų spektrą", teigė V. Kleiza.

Jis nenorėjo nurodyti metų pabaigoje planuojamos šių metų apyvartos, motyvuodamas, kad dirbti komerciniais pagrindais pradėta visai neseniai.

BNS