aA
Apklausa parodė, kad 40% Londono gyventojų yra nors kartą užsiėmę grupiniu seksu, o 50% - lankęsi seksualinio sveikatingumo klinikoje.
Žurnalo "The Time Out" atliktos apklausos rezultatai taip pat parodė, kad 35% apklaustųjų nors kartą yra mylėjęsi viešajame tualete, o 28% - metropolitene.

Londone leidžiamas žurnalas apklausė 600 vyrų ir moterų. Beje, 1% jų teigė mylėjęsi net ir Tūkstantmečio apžvalgos rato kabinose.

21% vyrų pripažino mažiausiai kartą naudojęsi prostitučių paslaugomis, tuo tarpu kai vyrų paslaugas pirkusios prisipažino tik 1% apklaustų moterų. 54% apklausoje dalyvavusių respondentų teigė lenkęsi seksualinio sveikatingumo klinikoje, o pusė iš jų – tikrinosi testu dėl ŽIV.

Daugiau kaip 50% žurnalo skaitytojų tvirtino, kad mylisi nepakankamai dažnai, o 29% teigė, kad užsiima seksu 3-5 kartus per savaitę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.