aA
18-metė Mount Airy gyventoja prisipažino žiauraus užpuoliko buvusi priversta tapti sekso verge. Mergina šią savaitę vykusio preliminaraus bylos svarstymo metu verkė pasakodama apie tai, kaip ji buvo pavogta, išprievartauta ir užpuoliko priversta tapti prostitute bei naktinio klubo šokėja.
18-metė teigė sutikusi su visai 26-erių metų Shareefo "Kato" Blacko reikalavimais todėl, kad pastarasis grasino nužudyti ją pačią ir visus jos šeimos narius.

"Aš žinojau, koks jis yra ir ką gali padaryti,” teigė ji. “Todėl aš jam paklusau."

Išklausius merginos parodymų, Blackui buvo pateikti kaltinimai dėl išprievartavimo, žmogaus pagrobimo, prostitucijos skatinimo ir neteisėto įkalinimo. Teisėjas Jamesas M. de Leonas atmetė Blacko advokatų prašymą, sumažinti 50 000 dolerių išleidimo į laisvę užstatą.

Gynybos advokato Kalliope Agelakis teigimu, Blackas prievarta įsisodino merginą į automobilį, nusivežė į savo namus ir ten ją laikė uždaręs. Pagrobėjas veždavo merginą į keturių vyrų , su kuriais ji privalėjo mylėtis, namus arba į naktinius klubus, kuriuose ji turėdavo šokti striptizą. Visi merginos "uždirbti" pinigai atitekdavo Blackui.

Jis buvo areštuotas, kai viename iš klubų besilinksminančiam pažįstamam policijos pareigūnui mergina papasakojo, kas vyksta. Blackas, kurio laukia dar septynios su šiuo nusikaltimu nesusijusios bylos, buvo areštuotas net 15 kartų. Jis buvo kaltinamas narkotikų prekyba, užpuolimu, vogtų daiktų turėjimu bei nelegalaus ginklo nešiojimusi.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.