aA
Du girti vokiečiai, dalyvavę Frankfurto oro uoste vykusioje konferencijoje, ieškodami tualeto per klaidą įsėdo į lėktuvą ir nuskrido į Maskvą.
Oro uoste klaidžioję dvidešimtmečiai atsidūrė ant pakilimo tako ir sėdo į autobusą, kuris nuvežė juos į oro bendrovės "Lufthansa" lėktuvą, turėjusį skristi į Maskvą.

"Jie įlipo į lėktuvą, atsisėdo jo gale ir nuskrido į Rusijos sostinę", trečiadienį Frankfurte agentūrai "Reuters" sakė valstybės prokuroras Jobas Tilmannas (Jobas Tilmanas). "Iš tikrųjų jie nė neketino skristi. Apgirtę jaunuoliai dalyvavo konferencijoje ir žvalgėsi aplink".

Atvykę į Maskvą, vaikinai suprato, kad neturi nei pasų, nei vizų. Rusijos milicija įsodino juos į lėktuvą, skridusį atgal į Frankfurtą, kur Federalinė pasienio policija pateikė jiems kaltinimus.

Vokietijos laikraštis "Bild" pranešė, kad jaunuoliai oro uoste ieškojo tualeto. "Gali būti", sakė J. Tilmannas.

Oro bendrovės "Lufthansa" atstovė spaudai sakė: "Jie negalėjo patekti ant pakilimo tako, nepraėję pro kontrolės postą. Mes nežinome, kaip jie ten pateko. Problema ta, kad jie patys nieko neprisimena".

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.