aA
Negerai pasijutęs serbas, nusprendęs kreiptis į gydytoją, sužinojo, jog jis turi iš viso keturis inkstus. 58 metų Milisavo Stojanovičiaus teigimu, tai buvo pirmasis jo vizitas pas gydytoją gyvenime.
Praėjusiais metais Vietname buvo operuota moteris, turėjusi du normalius ir dar du mažus inkstus. Pablogėjus Nguyen Thi Dung sveikatai, gydytojai nusprendė pašalinti nereikalingus mažuosius inkstus.

M.Stojanovičius vietos laikraščiui “Glas Javnosti” teigė: “Aš labai didžiuojuosi savo keturiais inkstais. Per dieną aš paprastai išgeriu iki 10 litrų skysčių. Aš esu visiškai normalus ir sveikas žmogus”.

Pasak vyriškio, jis neketina parduoti dviejų iš keturių savo inkstų, tačiau apsvarstytų galimybę paaukoti juos savo draugams ar giminaičiams, jeigu pastariesiems prireiktų inkstų persodinimo operacijos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.