aA
Klausimas

Įsigijau brangų Philips elektrinį depiliatorių su masažuojančia kempinėle, nuskausminamuoju antgaliu ir t.t. Tačiau procedūros labai skausmingos ir ilgos. Be to, pradėjus dygti plaukeliams atsiranda daug žaizdelių, kurios nesugyja net po mėnesio, netgi lieka randeliai. Žaizdelės atsiranda plaukeliams įaugant į odą. Masažuojanti kempinėlė nepadeda, stengiuosi masažuoti odą kiekvieną dieną, tačiau po kiekvienos depiliacijos viskas kartojasi. Nejaugi teks išmesti naują prietaisą?

Atsakymas

Miela skaitytoja,

Jokiu būdu daugiau nebedepiliuokite šiuo depiliatoriumi, bus tik blogiau. Dabar galėčiau patarti tik palaukti, kol ataugs plaukeliai ir tuomet bandyti depiliuoti karštu vašku arba lazeriu. Aišku, galite ateiti į kosmetikos kabinetą, padarytumėme specialią procedūrą, skirtą sudirgintom su įaugusiais plaukeliais kojoms. Skambinkite man tel. 215 34 17. Pati namuose pažeistas vietas tepkite echinacėjos tepalu. Horizontaliai gulinčius plaukelius (jei persišviečia per odą) galite pašalinti pinceto pagalba, tik nekrapštinėkite nagais - taip galite įnešti infekciją, arba sužeisti odą, o tai lėtina gijimą. Taip pat galima ant žaizdelių (kur įaugęs plaukas) užtepti gryno arbatmedžio aliejaus, jis turi labai stiprų antibakterinį poveikį, bei skatina gijimą.

Sėkmės
Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.