aA
Klaipėdos policija, įtarusi narkotikų platinimu, trečiadienį sulaikė sutuoktinius, kurie antradienį buvo nuteisti už tą patį nusikaltimą.
Kaip pranešė policija, trečiadienį po pietų Klaipėdos policijos Organizuotų nusikaltimų tyrimų tarnybos pareigūnai operacijos metu sulaikė tris klaipėdiečius narkotikų prekeivius: sutuoktinius 30-metę Jeleną ir 29 metų Aleksandrą Zaicevus bei jų kaimyną 29 metų Artūrą Bajuščenką, pranešė policija.

Atlikus kratas namuose Nidos gatvėje, pas sulaikytuosius rasta apie 20 pakelių, spėjama su amfetaminu ir marichuana, bei pinigai, gauti už narkotikų pardavimą. Sutuoktiniai Zaicevai jau anksčiau buvo teisti už prekybą narkotikais.

Antradienį Klaipėdos apylinkės teismas juos taip pat nuteisė už narkotikų realizavimą, tačiau vyras ir žmona nebuvo areštuoti. Kūdikio besilaukianti J.Zaiceva buvo paleista iš teismo salės, nuo narkotikų vartojimo besigydantis jos vyras taip pat buvo paleistas.

Trečiadienį vėl įkliuvę policijai, narkotikų prekeiviai nebeišsisuks nuo areštinės kameros. A.Zaicevas ir A.Bajuščenka sulaikyti. J.Zaiceva paleista. Jeigu ekspertai nustatys, kad per kratas rastuose pakeliuose buvo narkotikai, bus keliama baudžiamoji byla.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.