aA
Sunkiai serga Nyderlandų karalienės Beatrix vyras princas Klausas. Antradienį jis buvo paguldytas į Amsterdamo universitetinės klinikos intensyvios slaugos palatą. 76 metų princo sveikatos būklę gydytojai vadina "keliančia nerimą". Tai vakare paskelbė Nyderlandų karališkieji rūmai.
Karalienė ir jos sūnus vakarą praleido prie ligonio lovos, tačiau vėliau iš ligoninės išvyko. Kronprincas Willemas-Alexanderis su žmona Maxima nutraukė savo atostogas Italijoje ir sugrįžo į Amsterdamą.

Sunegalavęs karalienės vyras į ligoninę buvo atvežtas sekmadienį, praėjus tik aštuonioms dienoms po to, kai buvo iš jos išrašytas. Ligoninėje jis prieš tai dvi savaites praleido dėl kvėpavimo takų infekcijos.

Princas Nyderlandų sostinės ligoninėje pavasarį, be to, du mėnesius gydėsi plaučių emboliją ir širdies ritmo sutrikimus. Praėjusiais metais jam buvo pašalintas inkstas. Dar anksčiau princui operuota prostata.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.