aA
Viename iš privačių namų Panevėžio J.Žemgulio gatvėje vakar popiet įvyko tragedija - neblaivus penkiasdešimt penkerių metų vyriškis, kaip įtariama, sumušė septyneriais metais jaunesnę sugyventinę, kuri nuo patirtų sužalojimų mirė.
Policijai apie nelaimę pranešė Greitosios medicinos pagalbos medikai. Buvo jau beveik antra valanda po pietų. Medikus į nelaimės vietą iškvietė kartu su vieno privataus namo J.Žemgulio gatvėje savininke, keturiasdešimt septynerių metų R.B. gyvenęs ir kartu girtavęs jos sugyventinis J. D.

Deja, atvykę medikai jau niekuo nebegalėjo padėti sumuštai moteriai. Jos kūnas buvo be jokių gyvybės žymių, tad jiems teko tik konstatuoti, kad namo savininkė mirė nuo patirtų sužalojimų.

Neoficialiais duomenimis, vyriškis skambindamas medikams aiškino, kad sugyventinė jau nebejuda.

Pareigūnai įtaria, kad per išgertuves tarp moters ir jos sugyventinio kilo konfliktas, vyras ją sumušė. Ši nuo patirtų sužalojimų mirė.

Policija sulaikė sunkiu nusikaltimu įtariamą J. D. Tačiau kol kas apklausti įtariamojo paeigūnai negalėjo. Vyriškis buvo neblaivus. Jis sulaikytas dviems paroms. Šiam laikui pasibaigus, jei tai bus būtina, bus kreiptasi į teismą dėl galimos kardomosios priemonės skyrimo.