aA
Pirmadienį į Kauno policiją kreipėsi dar viena 33 metų Kęstučio Vilkausko „suvedžiota“ moteris, iš kurios sukčius, žadėdamas įgyvendinti verslo projektus ir privatizuoti Palangoje esantį objektą, išviliojo 187 tūkst. litų.
Litai, piniginė
Litai, piniginė
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)
Prisiekinėdamas amžiną meilę, kelionių agentūros „Baltasis koralas“ vadovas pelnė ne vienos moters dėmesį ir pasitikėjimą. K.Vilkauskas įtariamas sukčiavimais visoje Lietuvoje, už tai jau teistas ir dabar teisiamas.

Ikiteisminį tyrimą dėl minėto sukčiavimo atvejo atliekantys Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, nepaisydami daugybės atsiliepusių apgautųjų, toliau ieško žmonių, kurie galėjo nukentėti nuo K. Vilkausko.

Pranešimą apie jo pažadus įkurti narkomanų vaikų reabilitacijos centrą ir apgaule išviliotus 50 tūkst. litų sausio vidurį Kauno teisėsaugininkai gavo iš Airijoje gyvenančios lietuvės.

Kaip rašė spauda, antros grupės negalią turinti, nedirbanti moteris su sukčiavimo virtuozu susipažino pernai rugsėjo 29-ąją laikraštyje perskaičiusi skelbimą: „Amerikos lietuvis ieško nuo 40 iki 60 m. moters verslui ar šeimai kurti“.

Nukentėjusiajai K.Vilkauskas prisistatė turtingu verslininku, kuris nori kurti reabilitacijos centrą. Apgavikas minėjo Trakų rajone Kazokiškėse jau nusižiūrėjęs tam tikslui skirtą žemės sklypą ir net parodė jo dokumentus. Tai, kad šio sklypo savininkas - visai kitas asmuo, paaiškėjo vėliau.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.