aA
Ortodoksų kunigas Rumunijoje, dirbdamas savo nuosavoje aludėje barmenu, lankytojams pasakoja visas paslaptis, kurias jam patiki į bažnyčią išpažinties atėję atlikti tikintieji.
Tėvas Nelu Marinas, Albesti parapijos kunigas, užsitraukė šalies bažnyčios vadovų nemalonę po to, kai vietos gyventojai pasiskundė, jog savo baro lankytojams jis pasakoja kas su kuo užmezgė meilės romaną, kieno galvoje sukasi nedoros mintys bei kas ir kaip uždirba pinigus.

Kunigas taip pat neatsispiria pagundai aptarti, kurių parapijiečių namai, kuriuose jis lankėsi, buvo švarūs ir tvarkingi, o kurių - ne.

Tėvas Marinas, kuriam priklauso ir kelios parduotuvės gretimame kaime, kiekvienam, išdrįsiančiam jį apskųsti, uždraudė rodytis jam priklausančiose patalpose.

Beje, kunigas taip pat kaltinamas religinio švietimo pamokos metu vietos mokykloje sumušęs vaiką. Kai pastarojo tėvai atėjo pasiskųsti, kunigas atkirto: "Pabučiuokite man į užpakalį. Jis ir tai šventesnis už jus!".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.