aA
Šeštadienį apie 10 val. 54 metų sostinės gyventojas Romas i. kreipėsi į Antakalnio ligoninės medikus dėl žaizdų varpoje. Gydytojams nelaimingasis aiškino, jog jam į lyties organą įkando sugyventinės sesuo.
Vilniaus 2-ojo komisariato pareigūnai apklausė Romą Š. ir sužinojo, kad veiksmas vyko Vaduvos g. stovėjusiame automobilyje.

Vyriškis pasakojo, jog tuo metu mašinoje buvo tik jis ir sugyventinės sesuo.

Romui Š. labai patiko šalia sėdinti moteris, tad jis nusprendė ją paglamonėti. Tačiau sugyventinės sesuo ne itin susižavėjo "svainio" norais.

Pasak policininkų, moteriškė tikriausiai nusprendė pasipriešinti ir, prasidėjus pačiam smagumui, įkando vyriškiui į jo pasididžiavimą. Taip pat neatmetama galimybė, jog ji tai padarė netyčia - prasidėjus epilepsijos priepuoliui.

Iš skausmo susirietęs Romas Š. pats nuvažiavo į Antakalnio ligoninę ir trumpai medikams papasakojo apie jį ištikusią bėdą. Paskui vyriškis palaukė, kol gydytojai aptvarstys jo žaizdas, ir iškart paspruko iš ligoninės.

Vėliau policininkams Romas Š. sakė neturįs pretenzijų jį sužalojusiai moteriai. Tačiau pareigūnai vis tiek privalės apklausti skriaudikę ir išsiaiškinti visas įvykio smulkmenas.

Vilniaus policijos žiniomis, savaitgalį jokia moteris nesikreipė dėl bandymo išžaginti, todėl byla nebus keliama.