aA
Verslo studentas, ketinęs sužavėti savo draugę patiekalu iš omaro, buvo priverstas atsisakyti savo plano, nes pastarasis savo žnyplėmis sužeidė vaikinui pirštą.
Kai romantiškasis Danas Barnesas jau ketino jūros vėžį mesti į verdantį vandenį, pastarasis savo žnyplėmis netikėtai įsikabino vaikinui į nykštį. Pasak Barneso, po nesėkmingos vakarienės jūrų vėžiui jis davė vardą Bruno ir šiuo metu ieško jam naujųjų namų.

“Aš susižavėjau jo kovotojiška dvasia," prisipažino 21-erių metų Danas. Vaikinas, nusprendęs savo draugę, 22 metų Vicki, palepinti jūros gėrybėmis, vietiniame žuvų turguje nusipirko tariamai negyvą omarą.

"Pažiūrėjus televizorių atrodo, kad net ir sudėtingus patiekalus yra labai lengva pagaminti, todėl aš pagalvojau “Kodėl ir man to nepabandžius?," pasakojo Barnesas. "Aš parsinešiau namo omarą ir jau buvau pasiruošęs mesti jį į verdantį puodą, kai staiga jis atgijo ir žnyplėmis įsikabino į mano nykštį."

Taigi vietoj planuotos jūrų gėrybių vakarienės porelei teko pasitenkinti maistu iš vietinės kavinės. Barnesas, kuris po incidento omarą laikinai apgyvendino kibire, pridūrė: "Aš susisiekiau su "Sea Life" darbuotojais ir jie pasakė, kad pasiims jį iš manęs arba bent jau pasakys, ką su juo daryti."

“Man malonu, kad jis stengėsi mane pradžiuginti ypatinga vakariene,” prisipažino Vicki. "Tačiau atrodo, kad šį kartą pasitaikė per daug ambicingas omaras. Aš negalėjau liautis juokusis, kai pamačiau, ką jis iškrėtė."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.