aA
Vokietijos geležinkelių darbininkas net 7 metus apgaudinėjo savo žmoną, apsimetinėdamas policijos pareigūnu. 38-ių metų Holgeris D. kiekvieną rytą išeidavo iš namų apsirengęs policininko uniforma, o grįžęs pasakodavo apie bylas, kurias jis neva tirdavo.
Vyriškio apgaulė išaiškėjo tik tada, kai jis buvo paguldytas į ligoninę dėl susiformavusio kraujo krešulio. 34-erių metų jo žmona sakė: "Jis visada svajojo būti policijos pareigūnu. Prieš 8-erius metus jis teigė įstojęs į policijos akademiją ir ketinąs tapti policininku."

Ilgas bemieges naktis vyriškis praleido namie, studijuodamas teisės mokslus, kol pagaliau praėjus metams jis grįžo namo išdidus, pasipuošęs nauja policininko uniforma. “Jis buvo toks laimingas. Aš džiaugiausi dėl jo,” prisipažino moteris.

Geležinkelių darbininkui neužteko to, kad jo žmona ir draugai manytų, kad jis yra policijos pareigūnas. Vyriškis netgi sugebėjo Dessau miesto policininkus įtikinti, kad jis esąs iš kito policijos skyriaus, todėl jam buvo leista vieną dieną budėti kartu su eismo patruliu. Šiuo metu svarstoma galimybė pateikti vyriškiui kaltinimus dėl apsimetinėjimo policijos pareigūnu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.