aA
JAV vyriškis, kuris per Heloviną pametė savo šventinio kostiumo-kaukės galvą, siekia ją susigrąžinti. Sniego žmogaus "Frosty" galva iškrito iš Richardo Sawyerio furgono bagažinės, kai pastarasis važiavo namo iš šventinio vakarėlio.
55 metų Sawyeris laikraščiui "Newsday" sakė: "Aš tik noriu atgauti savo galvą. Tai neįprasta galva. Ji milžiniška." Taip apsirengęs vyriškis be jokio užmokesčio kasdavo sniegą nuo miesto šaligatvių bei lankydavosi vaikų darželiuose.

"Vaikams Frostis labai patinka. Kai jie dar maži, jie tiki tuo, ką mato. Kartais aš net pradėdavau verkti, bet negalėdavau jiems išsiduoti. Jie tokie mieli,” guodėsi Sawyeris. Sawyeris ir jo padėjėjas Kenas Krukelas nesėkmingai patys ieškojo dingusios galvos, tačiau, praradę viltį, kreipėsi į žmones, už surastą galvą siūlydami atsilyginti malkomis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.