aA
Jei tikėtume vieno britų interneto tinklalapio autoriais, Didžiosios Britanijos keliuose galima pamatyti daugybę bjaurių automobilių.
Tinklalapyje uglycars.uk.com galima peržiūrėti keturis puslapius su automobilių, kuriuos autoriai vadina "monstrais", nuotraukomis. Be to, kiekvienas, apsilankęs šiame tinklalapyje, gali palikti ir savo bjaurių automobilių nuotraukas. Tačiau čia galima įdėti nuotraukas tiktai tų automobilių, kurie rieda Didžiosios Britanijos keliais.

"Mes surinkome kolekciją automobilių, kurie, mūsų nuomone, yra šlykščiausi ir bjauriausi, - aiškino autoriai. - Pigūs ar brangūs, seni ar nauji, mes rodome visas bjaurybes", teigia jie.

Apie "Citroen DS" limuziną, kurio priekis primena ryklio snukį, tinklalapyje rašoma, jog šis automobilis "yra patrauklus lygiai taip pat, kaip dumblo pripildyta bandelė".

Mažyčiam "Ford Ka" "pasisekė" ne ką geriau. "Kai dizaineris balandžio 1 dieną - visų kvailių dieną - pateikė "Ford" naujausią arbatinuko dizainą, jis nė nežinojo, jog dėl administratorių klaidos tas arbatinukas riedės keliais".

Be to, tinklalapyje gardžiai išjuokiami "Subaru", "Renault" ir "Daihatsu" modeliai.

ELTA