aA
Interneto bendrovės “Gay.com” ir “PlanetOut” yra arti susiliejimo arba sąjungos sudarymo ribos. Derybos tarp konkuruojančių San Francisko bendrovių prasidėjo rugsėjį ir artėja prie pabaigos. Šie du tinklalapiai pirmauja pagal lankomumą nesuskaičiuojamoje galybėje puslapių, skirtų gėjams ir lesbietėms.
Kiekvienas iš jų gavo dešimtis milijonų JAV dolerių iš bendrovių, investuojančių į potencialiai naudingą, reklamos ir prekybos gėjams bei lesbietėms skirtomis prekėmis, rinką.

Yra du galimi sąjungos variantai. Pirmuoju atveju dvi bendrovės susilietų į vieną stambią, su kuria niekas nesugebės konkuruoti. Taip pat yra svarstoma galimybė sudaryti strateginį aljansą - abi bendrovės liktų rinkoje, dalintųsi technologijomis ir medžiaga.

Bendrovės “Gay.com” duomenimis, vasario mėnesį jų tinklalapis pritraukė apie 2,3 milijono skirtingų vartotojų, kurie čia peržiūrėjo 9 milijonus puslapių. Kiekvienas apsilankymas truko vidutiniškai 33 minutes.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.