aA
Šią savaitę internete bus surengta tarptautinė apklausa. Tikimasi, kad joje dalyvaus iki dešimties milijonų internautų. Projekto organizatoriai kviečia interneto bendruomenės narius atsakyti į įvairius klausimus.
Internautams bus užduodami klausimai apie tai, kaip jie supranta žmogų, kaip laisvą, savarankišką būtybę, ką reiškia būti žmogumi prasidedant naujam tūkstantmečiui.

Klausimynas bus išverstas į aštuonias kalbas. Respondentai galės palyginti savo atsakymus su kitų internautų, tuo pačiu metu atsakinėjančių į pateiktus klausimus.

Dar 50000 atsakymų bus gauta apklausus asmenis, kurie nesinaudoja internetu. Tuo užsiims 500 specialiai atrinktų žmonių, kuriems bus išduoti nešiojami kompiuteriai.

Anketos užpildymas turėtų trukti nuo penkių iki dešimties minučių. Projekto tinklalapyje jau yra panaši apklausa, sudaryta studentų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.